Gel Active Everyday влошки

390 денари

520 денари

Gel Active Everyday се влошки за вашите обувки со двоен гел кои ефективно гo абсорбираат и го олеснуваат притисокот кон вашето стапало за долг период!

Everyday - односно за секојдневна употреба


- Овој хит производ од мега производителот Scholl одговара на сите обувки односно може да се пресече и да се скрати доколку е потребно
- Достапни се за мажи и жени
- За подобри резултати извадете ги старите влошки од вашите обувки, ставете ги Gel Active Everyday влошките и почувствувајте ја разликата

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари