Електрична грејна славина за вода

2190 денари

2590 денари

Карактеристики:
    1. Рачката на опсегот на ротација изнесува 150°, топлата вода е 60°C, област на ладна вода исто така 60°C, средната површина изнесува 30°C и тука нема притисок за вода.
    2. На дисплејот е прикажана температурата на греењето како и работната состојба на тапацирот, доколку екранот свети, тоа означува греење; Ако не свети, престанете да загревате.
    3. Средство за чистење на млазницата:
Отворете ја млазницата, измијте ја под висок притисок, ако не можете да го извадите бигорот од млазницата, ве молиме да пробате со некој остар предмет.
    4. Редовно чистење на цевката за греење
Отворете го капакот, нежно освежете ја цефката со четче, а потоа исчистете со вода.

Важни правила:
- Производот е забранет при надворешна употреба
- За прв пат, користете ладна вода, а потоа приклучете ја за да може да се загрее
- Надворешната температура на водата треба да биде помала од 60°C
- Млазницата треба редовно да се чисти, при чистењето мора да ја исклучи моќта
- Потребата на притисокот на водоводот е 0.04MPа-0.5MPa
- Кога ја користите електричната грејна славина за вода, не користете други електрични апарати со голема моќ (како што се климатизација, индукциски шпорет, електричен котел итн.)

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари