Џебен нож

250 денари

390 денари

- Ултра тенок - 2.2mm
- Тежина: 13g
- Везбедно за чување во џеб или новчаник
- Остар жилет со должина од 65mm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари