Блутут очила бубица

4000 денари

Блутут очила бубица
Препишувајте без никаков ризик !
Нови блутут очила модел 2016 без жици,со големина колку нормални очила о диоптер,можете слободно да ги носите на вас без да бидете сомнителни

Како функционира:
Очилата се поврзуваат со блутут со вашиот мобилен телефон кој може да биде на домет до 10 метри,потоа се става потполно невидливиот магнет од 3x1mm(слушалката) во вашето уво

Очилата имаат вградена батерија од 350mah,која ќе ви издржи до 3 часа постојана работа со нив,има вграден микрофон така да можете со шепотење да му ги прочитате прашањата од испитот на парнерот со кој сте во телефонска линија и исто така има вграден предавател кој безично го пренесува звукот од картичката до слушалката во увото
Домет од очилата до магнетот е до 15cm.

Работи како handsfree со Auto-answer (автоматско кревање на телефонските повици) корисно доколку се прекине повикот поради било која причина

Очилата безично го пренесуваат телефонскиот разговор или кој било звук од телефонот до магнетот односно слушалката во увото

Магнетот во увото е најмал (димензии 3x1мм ) и со гаранција е потполно невидлива за човековото око

Пакетот се состои од:
1 Очила блутут предавател
4 Потполно невидливи магнети
1 Голем магнет за да ги извадите мини магнетите

1 година гаранција

Бесплатна достава низ цела Македонија