распродажба!

Wifi smart camera

2,999.00 ден 2,499.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

✅Бидете во тек што се случува во вашиот дом кога вие не сте дома со оваа домашна бежична IP камера.
✅Со оваа безбедносна камера, можете без проблем да го оставете вашиот дом безбеден и од сега па натаму ќе бидете во можност секогаш да проверете што се случува дома и тоа без да сте физички присутни.