распродажба!

Smartwatch V8

1,799.00 ден 1,199.00 ден

Compare

Опис

V8 Smartwatch
💥Огромно намаление од 1799 на 1199 ден
Ограничени количини
✅ Водоотпорен, може да се миете раце и од дожд, но не е водоотпорен за под вода
✅ Служи како телефон, можете да одржувате повици, да праќате пораки како и да ги примате истите
✅ Сo вградена камера
✅ Работи со микро SIM картичка од сите наши оператори, се поврзува и работи и на Андроид и iOS системите
✅ Се поврзува со Bluetooth со мобилниот телефон
✅ Поддржува мемориска картичка до 32GB за музика, слики, видеа итн.
✅ Синхронизира повици, пораки, контакти, известувања од Fcb, Twitter, Skype, WhatsApp и многу повеќе
✅ Antilost функција (кога телефонот ќе го напушти часовникот, после одредена далечина часовникот ќе ве извести)
✅ Подржува Handsfree, за безбедно зборување додека возите
✅ Можете да направите слика безжично од Smart часовникот на вашиот телефон
✅ Време/датум/Sleep монитор/педометар
✅ Вграден микрофон и звучник
✅ Вградена батерија: до 150 часа во мирување и 8 часа постојана работа
✅ Внатрешна меморија за слики,видеа итн.