распродажба!

OBD II скенер за дијагностика

3,599.00 ден 3,179.00 ден

Compare

Опис

✅Ако автомобилот почне да се однесува неточно, постојат сомневања за повредите во системот.
✅Целосна дијагностика, ги покажува буквално сите грешки во компјутерот на автомобилот
✅Ова бара задолжителна посета на дијагностичкиот центар.
✅Но цената на таквите услуги е висока, па тоа ги принудува сопствениците на автомобили самостојно да купат скенер за дијагностика на проблеми.
✅Доколку сакате да заштедите време и пари, OBD II е најдоброто решение за вас !!