распродажба!

M3 паметна ракавица

999.00 ден 749.00 ден

Compare

Опис

Мери Притисок
Мерач на отчукувања на срцето
Мерач на чекори
Мерач на калории
Мерач на квалитет на сон и трајење на вашиот сон
Аларм
Компатибилност- Andorid и IOS
USB полнач
Известивање за позиви и пораки
Екран на допир
90mah Батерија
Тежина 3.8g