распродажба!

LED уградни панели 72W

1,499.00 ден 1,199.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

– До 80% заштеда на електрична енергија
– Достапни во една форма (коцка), уградни за во плафон односно за во гипс картон
– Комплет со 2 трафоа
– Работат на 220V односно на 85-265V 50/60Hz
– Животен рок од 20.000 часови
– Температура на светлина: 6500K ладно бела
– Заменуваат светлина од 400W од обичните светилки
– Димензии: 60x60cm пречник