распродажба!

LED уградни панели 18W

299.00 ден 179.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

– До 80% заштеда на електрична енергија
– Достапни во 2 форми (круг и коцка), за во плафон односно гипс картон
– Комплет со трафо и штипки
– Работат на 220V
– Животен рок од 20.000 работни часови
– Температура на светлина: 6500K ладна бела