распродажба!

LED уградни панели во 2 бои 6+3W

499.00 ден 269.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

Одличен дизајн за прекрасна атмосфера во вашиот дом или надвор од него

– Работат на две бои: сина(3W) и бела(6W)
– До 80% заштеда на електрична енергија
– Комплет со трафо и штипки
– Работат на 220V