распродажба!

HD Vision очила

599.00 ден 299.00 ден

Compare

Опис

✅ Во пакетот се вклучени два пара (црна и жолта боја)
✅ Овие очила овозможуваат гледање со подобрена боја и јасност. Црната боја овозможува чисто и јасно гледање во текот на денот дури и кога сте директно изложени на сонце.
✅ Жолтите леќи го подобруваат видикот дури и до два пати. Перфектни за во вечерните часови, надвор или во автомобил.
✅ Можете да ги носите и преку вашите очила за подобрување на видот (доколку користите), доколку сакате модерен изглед и јасна визија во исто време.
✅ Со странични леќи кои овозможуваат гледање околу вас за 360° без препреки. Потполно ги штитат вашите очи од прашина од сите страни.
✅ Максимална заштита
✅ Леќи со висок квалитет
✅ Ја подобруваат јасноста и бојата
✅ Погодни за секакви временски услови
✅ Со мала тежина