распродажба!

Clip Go – држач за телефон

499.00 ден 399.00 ден

Compare

Опис

✅Одличен за употреба со телефони, MP3 плеери или GPS единици.
✅Зборувајте и возете безбедно.
✅Супер-леплив држач кој цврсто го држи уредот.
✅ За да го отстраните уредот од GripGo внимателно откачете го, нема потреба од сила.
✅Лесен за инсталација и прилагодување.
✅360 ° на вртење.