распродажба!

Auto fan – Соларен фен за автомобил

1,129.00 ден 839.00 ден

Compare

Опис

Карактеристики:
✅Загрева за само неколку секунди
✅Без потреба од чекање на машината да загрее
✅Се приклучува во слотот за запалка
✅Помага при брзо одмрзнување на прозорците
✅Може да се користи и како вентилатор, со две опции и грее и лади