распродажба!

Супер керамичко покривање

1,499.00 ден 799.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

Карактеристики:
✅Поголема отпорност од гребење. Заштита од 9 невидливи керамички слоеви
✅Отпорност од оган
✅Анти-корозивност
✅Антиоксиданс
✅Подобра изолација
✅Отпорност од соли и киселини
✅Анти-калциум ефект
✅Заштита од секакви временски услови
✅Хидрофобична отпорност на вода
и др.

✅Лесно за нанесување. Потребно е само еднаш да нанесите
✅Му дава на вашиот автомобил изглед како да е полиран
✅Може да се користи и на мат боите
✅Ја зачувува вредноста и моменталниот изглед на вашиот автомобил
✅Го заштедува вашето време и пари за скапи третмани
✅Облогата трае повеќе од 2 години
✅Нема повеќе користење на восоци и слични додатоци

Како се користи?
✅Едноставно нанесете малку течност на сунѓерот и започнете со триење
✅Оставете ја 42 часа природно да се исуши
✅Уживајте во долготрајната обвивка на вашиот автомобил!
(во пакетот е вклучено упатство за детално користењe)