распродажба!

Спирален чистач на восок во уво

499.00 ден 349.00 ден

Compare

Опис

Спиралниот чистач на уво ги има следниве карактеристики:
Вкупно 16 флексибилни чистачи,кои лесно се чистат.
Ефективно за отстранување на ушниот восок, му давате на увото подобра масажа.
Многу лесен за користење и удобен за чистење
Големина: 126 x 15 x 15 mm
Материјал: ABS + Силикон
Боја: сина + бела