распродажба!

Светилка за деца

699.00 ден 529.00 ден

Compare

Опис

Ноќни светла во форма на животни, се целосно преносливи и меки на допир. Вашето дете може да ги однесе насекаде, со што тие обезбедуваат доволно светлина за да може вашето дете да го пронајде својот пат. Овозможува пријатна ноќна светлина која е погодна за спиење. Ако вашето дете се плаши од темнина, тогаш оваа светилка може да биде од голема корист. Таа е симпатичен придружник за вашето дете.
Карактеристики и детали:
Одлично за девојчиња и момчиња постари од 3 години.
Обезбедува вистинска количина на смирувачка шарена светлина.
Автоматски се исклучува за 1 час.
Ротира помеѓу 3 бои.