распродажба!

Монитор со две камери

2,299.00 ден 1,699.00 ден

Compare

Опис

HD ВИДЕО СНИМАЧ СО ДВЕ КАМЕРИ ЗА ВО ВОЗИЛА:
✅Погоден за сите возила, такси, автобуси, камиони
✅Снимање на SD картичка OD 1GB DO 32 GB.
✅Истовремено снимање на внатрешни и надворешни услови
✅Прикажување датум на снимање на екран
✅Снимање на возна состојба, звук, G-сензор, GPS податоци
✅Преден агол на гледање: ~140°, заден агол на гледање:120°
✅Снимање на правците на возење и нивно прикажување на Google Map кога се врши преглед на снимката на екран
1280X480 30FPS(2CHRECORD)640x48030FPS (1CH RECORD)