распродажба!

Модерен бастун

1,499.00 ден 1,199.00 ден

Compare

Опис

✅Олеснете го вашето движење со помош на ова модерно помагало.
✅Движете се слободно, оставете го да стои без да имате проблем со наведнување и подигање на истиот.
✅Вграденото LED светло го олеснува движењето во ноќните часови.
✅Повеќе за производот, погледнете тука:
https://bit.ly/30fzyWJ