распродажба!

Мини пренослива правосмукалка

699.00 ден 499.00 ден

Compare

Опис

🚗 Сите знаеме колку е непријатно чувстовото кога автомобилот е полн со смет.
✅Но еве идеално прикладно решение, само го приклучувате на местото на запаклката (DC12V) и за момент ќе го соберете сметот без мака.
✅Правосмукалката има и копче за вклучување и исклучување.
✅Како додатна погодност правосмукалката доаѓа и со кабел од 2.5 метри, што е повеќе од доволно без тешкотии да стигнете до секое катче од вашиот автобомил.