распродажба!

Масажер – седиште и грејач

4,149.00 ден 2,799.00 ден

Compare

Опис

✅Со 5 вибрациони делови: за горниот и долниот дел од грбот, колковите и бутовите
✅Вграден грејач
✅Со управувач со кој можете да селектирате одреден вибрационен дел и уште неколку други опции меѓу кои: тајмер од 15, 30 или 60 минути и приклучување на грејачот кој се најдува на средишиот дел и служи за подобрување на циркулацијата кај долниот дел од грбот
✅Изработен од анти-лизгачки материјал кој може да се прикачи на седиште од автомобил, столица и сл.