распродажба!

Лед огледало

599.00 ден 439.00 ден

Compare

Опис

Овозможува моќно зголемување од 10x на едната страна и 1x огледало од друга страна
Карактеристики и детали:
✅Ова огледало не го нарушува одразот, покажувајќи ви, само вистинскиот ВАС.
✅Склопливо: Базата има 3 прегради за складирање на додатоци за убавина.
✅Осветлено со LED осветлување:
✅LED светилките се извонредно светли и траат бесконечно.
✅Двострано: Во секундарното огледало има неверојатно зголемување од 10x за да се изврши детална работа, а предната страна има точна 1x зголемување за општа намена.
✅Големина: се протега до 11 инчи.
✅Огледало рамка: 5 инчи во пречник.