распродажба!

Лажна камера

699.00 ден 499.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

Карактеристики на производ

✅Оваа камера е нефункционална камера за надзор, со цел да ги измами натрапниците
✅Се поставува на видно место, за да луѓето кои поминуваат ја забележат и веруваат дека во областа има видео надзор
✅Изгледот е идентичен како на вистинска камера за надзор
✅Овие лажни камери се одличен начин да се заштити вашиот дом или деловен простор, без да потрошите многу пари