распродажба!

Кујнски нож 2 во 1

599.00 ден 469.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

Исечете брзо и безбедно парче храна без расфрлање наоколу. Се отвора широко за сечење и на поголеми видови храна.

Карактеристики:
Супер Остри нерѓосувачки челични ножеви;
Исечете парче овошје, кокошка и сл. без да направите хаос наоколу.
Мултифункционален.