распродажба!

Електричен апарат за притисок

1,999.00 ден 1,499.00 ден

Compare
Категорија: ,

Опис

✅Апаратите за крвен притисок ни помагаат да го следиме она што е најважно: нашето здравје.
✅Затоа од најголема важност е апаратите кои што ги користиме да се што е можно попрецизни.
✅Токму прецизноста на мерењето е најимпресивната карактеристика на овој електричен апарат за притисок.