распродажба!

Дигитална безжична камера за бебе

4,999.00 ден 4,499.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

✅Следење и предупредување на температурата,
✅Двонасочен разговор,
✅Музика,
✅Ноќна визија,
✅Повеќе јазична поддршка;
✅Долг животен век на батеријата,
✅Аларм за хранење,
✅Заштита на приватни податоци,
✅Автоматско префрлување на канали за да се обезбеди брз пренос на видео и така натаму.
✅Лесно за употреба
✅Користете дигитален пренос на сигнал, стабилен и без мешање.
✅Може да работи на 30 метри во затворено и на 200 метри на отворено.
✅Долг живот на батеријата:
✅Употребата на функциите на секое копче се опишани детално.