распродажба!

Аларм против спиење додека возите

499.00 ден 299.00 ден

Compare
Категорија:

Опис

✅Заштитете се од несакано заспивање!
✅Спречете несреќа во сообраќајот!
✅Oсигурaјте си ја безбедноста додека возите!
✅Се става на увото.
✅Со копче за уклучување/исклучување
✅Погодно за користење додека пишувате, читате, а посебно додека возите
✅Посебно е погодно за долги патувања, возење под дејство на алкохол, возење на вечер