За гаранцијата

Производите кои се под гаранција при технички дефект може да ни ги вратите на ист начин како што сте ги примиле и ние ќе се погрижиме за нив така што ќе ги добиете во работна состојба.

Производот го добивате назад за максимум 14 дена во топ состојба.

Доколку ви се физички оштетени при пад или нешто слично гаранцијата не важи.

Добивате писмена гаранција за која треба да ни кажете одредени информации за вас (без овај документ гаранцијата не важи).

Исто така треба да ја чувате испратницата што сте ја добиле при доставата (без овај документ гаранцијата не важи).

Доколку нашите производи се отворени и имате пробувано вие или некој друг да ги поправите гаранцијата не важи.

Вие сте задолжени за трошокот за доставата за гаранцијата (околу 100 до 150 денари зависи од големината на пакетот)