За доставата

Вршиме Достава низ Цела Македонија преку Карго Екпрес,Курир и Локалната Пошта.

Треба да ни кажете ваше: Име презиме,град и тел број (За Скопје треба да ни кажете и населба).

Вашата пратка може да ја добиете до домашна адреса или до нивната централа од горенаведените брзи пошти (доколку не знаете каде се наоѓаат ние ќе ви дадеме нивна адреса и тел број во вашиот град).

Доколку нарачате пратка до домашна адреса следниот ден мора да бидете достапни на телефон за да ве контактираат за да му кажете каде да ви ја донесат.

Пратката ја добивате за 1 работен ден (во некои случаи за 2 работни дена) од кога ќе ја нарачате.

Можете да нарачате во кое било време но доколку сакате да ја добиете нарачката следниот работен ден мора да се јавите или да не контактирате пред 17:00 за да стигнаме да ја пратиме.

По ваша желба може да го отворите пакетчето пред да го платите но мора да ни соопштите при нарачката.

Пратката ја плаќате при подигање кога ќе ја добиете на лице место.

Може да се спакува пакетчето потполно дискретно по ваша желба (треба да ни напоменете при нарачката).

секое пакетче е безбедно спакувано или го имаме означено како кршливо за да внимаваат за да не се оштети при транспортот.