Достава

-95% од нарачките се доставуват во рок од 1 до 5 работни дена откако ќе ја нарачате
-Меѓутоа, поради временски непогоди, неработни денови и празници, како и останати фактори кои не зависат од нас, доставата може да биде одложена за 1 до 2 работни дена.
-Доколку не ја добиете нарачка на време, ве молиме контактирајте не на телефонот 072 255 900 за да ги контактираме доставувачите за да ја добиете на време
-Цената на доставата е +130 денари до ваша адреса

Gadget.mk

Gadgets Arena

About Gadget.mk

e online продавница, креирана во 2015 година Наш приоритет е задоволството на купувачот Отворени сме 24/7 и ви нудиме услуги, и спремни сме да слушниме било какви поплаки во секој момент Доставуваме до домашна адреса, производите ги плаќате при подигање Повеќе инфо за нарачки на вебсајтот,во порака(inbox) или на 072 255 900

X