За нас

-Gadget.mk e online продавница, креирана во 2015 година.
-Наш приоритет е задоволството на купувачот.
-Отворени сме 24/7 и ви нудиме услуги, и спремни сме да слушниме било какви поплаки во секој момент -Доставуваме до домашна адреса, производите ги плаќате при подигање.
-Повеќе инфо за нарачки на вебсајтот,во порака(inbox) или на 072 255 900

Gadget.mk

Gadgets Arena

About Gadget.mk

e online продавница, креирана во 2015 година Наш приоритет е задоволството на купувачот Отворени сме 24/7 и ви нудиме услуги, и спремни сме да слушниме било какви поплаки во секој момент Доставуваме до домашна адреса, производите ги плаќате при подигање Повеќе инфо за нарачки на вебсајтот,во порака(inbox) или на 072 255 900

X